Мікроекономіка: методичні вказівки до виконання самостійної роботи для студентів напрямів підготовки „Облік і аудит”, „Фінанси і кредит”, „Менеджмент”, „Економіка підприємства”, „Міжнародні економічні відносини” денної форми навчання - Ліщук, Віра Іванівна; Lishchuk, V. I. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
В методичних вказівках викладено перелік тем самостійної роботи, завдання до кожної теми, які включають питання, тести та задачі для самоперевірки, також наведено літературу і питання для контролю знань. The list of themes of independent work, tasks to every theme, which include a question, tests and tasks, for independent verification, is expounded in methodical recommendations, literature and question is also resulted for control of knowledges.
Keywords: мікроекономіка; методичні рекомендації; methodical recommendations; практичні завдання; independent work; microeconomics