Консультативна практика - Шкарлатюк, Катерина Іванівна (My University, 2021)
Метою виробничої переддипломної практики є: формування психоконсультативних умінь і навичок на основі ознайомлення з практичною діяльністю та науково-дослідницькою роботою психолога у відповідних установах і організаціях. Основними завданнями є: закріплення і практичне використання теоретичних знань з фахових дисциплін; формування професійної ідентичності майбутніх психологів, їхньої професійної самосвідомості; формування умінь і навичок для реалізації психоконсультативної функції психолога; формування і закріплення вмінь складати психоконсультативну програму на основі самостійно сформульованих гіпотез; вивчення технології проведення опитування, інтерв’ю, анкетування; ознайомлення з технікою застосування методу аналізу документів.
Keywords: консультативна взаємодія; психологічне консультування; психодіагностика; робота з клієнтом