Аналог леми Бернсайда для скiнченної iнверсної симетричної напiвгрупи - Волошина, Тетяна Володимирівна; Voloshyna, T. V. (Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, 2010)
Отримано аналог леми Бернсайда для транзитивних пiдстановочних представлень скiнченної iнверсної симетричної напiвгрупи. An analogue of Bernside's lemma for transitive permutation representations of finite inverse symmetric semigroup is obtained.
An analogue of Bernside's lemma for finite inverse symmetric semigroup
Волошина Тетяна Володимирівна - кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри геометрії і алгебри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: лема Бернсайда; iнверсна напiвгрупа; Bernside's lemma; inverse semigroup