Деякі питання норм адвокатської етики у міжвоєнний період - Яцишин, Михайло Михайлович (My University, 2024)
Розглянуто деякі аспекти етичних норм професійної діяльності адвокатури та їхнє правове врегулювання.
Keywords: міжвоєнний період; адвокатська етика; адвокатура; 37:082.2(06)