Інноваційні методи навчання у підготоці фахівців сфери туризму і рекреації. - Лисюк, Тетяна Василівна (Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка, 2025)
В сучасних умовах стає очевидним, що традиційні методи навчання вже не можуть повністю задовольнити потреби підготовки майбутніх фахівців туризму. Педагогічні підходи, які не враховують новітні технології та інноваційні методи, стають менш ефективними у формуванні компетенцій, необхідних для успішної професійної діяльності. Інноваційні педагогічні технології відкривають нові можливості для вдосконалення навчального процесу. Вони спрямовані не лише на передачу знань, але й на розвиток критичного мислення, креативності та практичних навичок, що особливо важливо для майбутніх спеціалістів туристичної галузі.
Keywords: туризм; рекреація; інноваційні методи; методи