Робота з дошкільниками, що мають особливості психофізичного розвитку, в умовах спеціального навчального закладу - Сергеєва, Валентина Федорівна; Serheieva, Valentyna F. (Національний педагогічний університет ім. М. П. Драгоманова, 2011)
В статті піднімається проблема освіти дітей дошкільного віку, що мають особливості психофізичного розвитку; акцентується увага на питанні інтеграційних процесів у спеціальній освіті; репрезентується досвід роботи спеціального дошкільного дитячого будинку „Сонечко” (Волинська область). The article deals with the problem of education the preschool aged children with the features of psycho-physical development; great attention is accented on the question of integration processes in the special education; it is presented the experience of special preschool children's house «The Sun» (Volyn region)
Handling preschooler with special needs, in terms of special schools
виконано на кафедрі педагогіки дошкільної та початкової освіти
Keywords: діти-дошкільники з особливостями психофізичного розвитку; спеціальний навчальний заклад; інтегроване навчання і виховання; соціальна адаптація дітей з порушеннями у розвитку; Article; problem; development; special education; preschool; children's