Сучасні системи управління витратами - Стаднюк, Тетяна Володимирівна; Stadnyuk, T. V.; Мороз, Ольга Іванівна; Moroz, O. I. (Наукове об'єднання "Economics", 2014)
У статті відображено сучасні системи управління витратами та визначено передумови їх застосування. The article shows the modern cost management system and defines the preconditions for their applying.
Modern systems management costs
Keywords: витрати; costs; системи управління витратами; management costs