Контролінг у сфері послуг: методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи - Ющишина, Лариса Олексіївна; Yushchyshyna, L. O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У методичних вказівках містяться методичні рекомендації до виконання практичних занять та самостійної роботи з контролінгу у сфері послуг. Подано теоретичні і практичні завдання, тести для самостійного опрацювання. Рекомендовано студентам денної та заочної форм навчання.
Keywords: контролінг послуг; controlling services