Англійська мова. Підсумковий контроль у формі комп’ютерного тестування : навчально-методична розробка для студентів ІІ курсу гуманітарних спеціальностей - Мельник, Олена Миколаївна; Передон, Наталія Олександрівна; Melnyk, Olena M.; Peredon, Nataliia O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Містить комплекс тестових завдань із тем, передбачених програмами дисциплін «Іноземна мова» та «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)», та укладена з метою забезпечення студентів матеріалом для підготовки до іспиту. Для студентів другого курсу гуманітарних спеціальностей.
Keywords: англійська мова; тестовий контроль; English; test control