Психоаналітичний підхід до моделювання процесу масової комунікації - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, O. M. (Таврійський національний університет імені Вернадського, 2011)
У статті розглядається можливість введення додаткового (психоаналітичного) критерію для підтвердження функціонування чотирьох універсальних моделей у царині масової комунікації. В статье рассматривается возможность введения дополнительного (психоаналитического) критерия для подтверждения функционирования четырех универсальных моделей в области массовой коммуникации. The article considers the possibility of additional (psychoanalytic) criterion introduction for four universal models functioning confirmation in mass communication.
The psychoanalytic approach to the mass communication process modelling
Keywords: модель; комунікація; маси; психоаналіз; трансмісія; ритуал; розголос; рецепція; model; communication; the masses; psycho-analysis; transmission; ritual; publicity; reception