Психологія агресії, насильства і травми - Кульчицька, Анна Валеріївна; Kulchytska, Anna V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
До програми курсу «Психологія агресії, насильства і травми» включені розділи, що стосуються розгляду психологічних проблем агресії, насильства і травми, теоретико-методологічного обґрунтування категоріально-понятійного апарату навчальної дисципліни та прикладні аспекти застосування діагностичних засобів вивчення насильства в таких галузях психологічної науки як соціальна психологія, консультативна психологія, юридична психологія, клінічна психологія, вікова та педагогічна психологія.
Keywords: агресія; насильство; травма; причини агресії; профілактика агресивних станів; види агресії