Історія української літератури (давня). Робоча навчальна програма та навчально-методичні матеріали - Семенюк, Л. С.; Semenyuk, L. S. (Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2013)
У робочій навчальній програмі представлено історію української літератури від часу її зародження до кінця XVIII ст. Пропонується тематичний план лекційного курсу, зміст практичних занять, завдання для самостійної та індивідуальної роботи, схема оцінювання знань студентів та список рекомендованої літератури.До програми додано ряд необхідних для засвоєння студентами навчально-методичних матеріалів: добірка художніх текстів для вивчення напам’ять та термінологічний словник.
Для викладачів та студентів-філологів І курсу напряму підготовки «Філологія (українська мова та література)» денної форми навчання.
Keywords: Історія української літератури; давня українська література