Енергетична політика Європейського Союзу - Федонюк, Сергій Валентинович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У цьому електронному виданні охоплено суттєві питання стосовно правових та організаційних основ, завдань, інструментів, і особливостей енергетичної політики ЄС. Матеріал оформлено у вигляді тез, схем, цитат, рисунків. Активні покликання приведуть читача до ознайомлення з офіційними веб-ресурсами й документами Європейського Союзу. Для студентів галузі Міжнародні відносини й усіх, хто вивчає теорію та практику європейської інтеграції.​ Підготовлено в рамках проєкту «Студії ЄС у ВНУ імені Лесі Українки» програми Європейського Союзу ERASMUS+ напряму Кафедра Жана Моне (№ 611478-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO-CHAIR)
Передмова - 4​
Виклики, що стоять перед ЄС в галузі енергетики -5​
Головні цілі енергетичної політики ЄС - 6​
Правова основа - 7​
Keywords: енергетика; галузеві політики; Європейський Союз; 334