Географія світового господарства - Мандрик, Ірина Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Висвітлені основні теми вибіркової навчальної дисципліни «Географія світового господарства», зокрема суть та етапи розвитку світового господарства, структурні зміни під впливом НТР; чинники розвитку світового господарства; галузева структура світового господарства; глобальні проблеми світового господарства та шляхи їх подолання. Конспект лекцій розроблено для студентів 4 курсу денної та заочної форм навчання спеціальності «014.07 Середня освіта (Географія)», освітньої програми «Середня освіта. Географія. Економіка» освітнього ступеня «бакалавр».
Вступ 3
Тема 1. Світове господарство як глобальна географічна система 5
Тема 2. Вплив НТР на структуру світового господарства 18
Тема 3. Природні умови і ресурси світового господарства 32
Keywords: географія світового господарства; світовий ринок; країна; галузь; 911.3:339.9(075.8)