Виклики та перспективи сучасного логістичного ринку України в умовах війни - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Павлова, Олена Миколаївна; Мохнюк, Анна Миколаївна; Гупало, Володимир Володимирович; Кодня, Сергій Григорович (My University, 2025)
Повномасштабна війна в Україні кардинально трансформувала логістичний ринок, спричинивши порушення ланцюгів постачання, руйнування транспортної інфраструктури, ускладнення комунікації між учасниками логістичних процесів та зростання вартості логістичних послуг. Це зумовило необхідність перегляду управлінських стратегій і налагодження ефективних комунікаційних каналів у кризових умовах.
Keywords: логістика; комунікація; воєнні ризики; цифровізація; мультимодальні перевезення; економічна безпека; регулювання ринку; післявоєнне відновлення; 656.1:005.59:330.34(477)