Інноваційні бізнес-моделі та проєкти циркулярної економіки - Корнелюк, Ольга Антонівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Проаналізовано переваги впровадження циркулярної економіки для зменшення «екологічного сліду». Розглянуто особливості циркулярних бізнес-моделей та проблеми їх використання, способи впровадження циклічних стратегій, шляхи подолання бар’єрів циркулярного розвитку. Досліджено світовий досвід інноваційних проєктів циркулярної економіки на прикладі окремих компаній. Ключові слова: циркулярна економіка, циркулярна бізнес-модель, сталий розвиток, інноваційний проєкт.
Keywords: циркулярна економіка; циркулярна бізнес-модель; сталий розвиток; інноваційний проєкт