Асистентська практика. - Лесик-Бондарук, Оксана Олександрівна; Каленюк, Ольга Миколаївна (My University, 2022)
Мета та завдання освітньої компоненти - максимально доступно познайомити здобувача другого (магістерського) рівня з перебігом асистентської практики з урахуванням мети та завдань практики, висвітлення етапів її проходження, завдань для самостійної роботи здобувачів, знайомство спрямованих на творчу та наукову діяльність, аналізу методики провідних викладачів кафедри, вимог до оцінювання творчих та теоретичних робіт спеціальності «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація», а також аналіз методичного забезпечення та рекомендованої літератури. Рекомендовано здобувачам другого магістерського рівня спеціальності 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація», освітньо-професійної програми «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація».
Keywords: асистентська практика; assistant practice; образотворче мистецтво; fine arts; декоративне мистецтво; decorative art; реставрація; decorative art; викладач; teacher; 7.07