Принципи освіти та навчання для успіху - Головіна, Ніна Анатоліївна; Головін, Микола Борисович; Holovina, Nina A.; Holovin, Mykola B. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Освіта – фундамент для технологій, сильної економіки. Освіта - засіб для соціального та фінансового росту. Освіта - шлях до свободи та успіху. У роботі виділено деякі основні, на думку авторів, принципи, які необхідні для процвітання країни, навчального закладу та особистості, зокрема. Потрібно признати, що є умови, при яких люди досягають успіху і такі, при яких це не відбувається. Education – the foundation for technology and strong economy. Education is a tool for social and financial growth. Education is a way to freedom and success. The paper highlights some of the key principles, that are essential for the prosperity of the country, educational institution and person, in particular. We must admit that there are conditions under which people succeed and those under which they don’t.
Principles of education and studying to achieve success
Keywords: освіта; навчання; принципи успіху; школа; індивідуальність; допитливість; творчість; професія вчителя; education; training; principles of success; school; individuality; curiosity; creativity; profession of teacher.