Німецька мова: силабус нормативної навчальної дисципліни - Бондарчук, Олена Юріївна; Галицька, Олена Богуславівна; Лисецька, Наталія Григорівна; Лозицька, Марія Петрівна; Пасик, Людмила Адамівна; Семенюк, Тетяна Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Силабус навчальної дисципліни «Німецька мова» складено відповідно до освітньо-професійної програми «Мова і література (німецька). Переклад» підготовки бакалавра галузі знань «03 Гуманітарні науки», спеціальності «035 Філологія». Запропонований курс є багатосеместровою дисципліною, яка входить до циклу фахової підготовки та викладається з першого по четвертий курс протягом восьми семестрів. Предметом вивчення навчальної дисципліни є німецька мова як засіб соціального спілкування й розвитку професійно орієнтованої міжкультурної комунікативної компетентності як складової частини діяльнісної компетентності.
Keywords: силабус; основна іноземна мова; німецька мова