Сучасні інструменти діагностики маркетингової діяльності - Букало, Надія Артемівна (Університет імені Альфреда Нобеля, 2025)
У сучасному бізнес-середовищі маркетингова діяльність відіграє ключову роль у забезпеченні конкурентоспроможності компаній. Для ефективного управління маркетинговими процесами необхідна системна діагностика, що дозволяє оцінити ефективність стратегії, виявити проблеми та визначити шляхи їх усунення. Сучасні інструменти діагностики маркетингової діяльності дають змогу отримати глибокий аналіз ринку, поведінки споживачів і результативності рекламних кампаній.
Keywords: маркетингова діагностика; маркетинг