Історія західноєвропейського середньовіччя: методичні матеріали - Карліна, Оксана Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Пропоновані навчально-методичні матеріали укладені відповідно до опису, інформаційного наповнення та структури освітнього компонента «Історія західноєвропейського середньовіччя» для здобувачів освіти освітньо-професійної програми Середня освіта. Історія та громадянська освіта. Подано тематику лекцій. До тем та планів семінарських занять разом зі списком історичних джерел і літератури, які потрібно опрацювати, додано методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи. Перелік питань для підсумкового контролю дасть змогу глибше підготуватися до іспиту. Значну частину матеріалів складає об’ємний термінологічний словник, перелік основних подій та історичних осіб, які потрібно знати до екзамену, та хронологічна таблиця.
Keywords: історія західноєвропейського середньовіччя; методичні рекомендації; робоча програма; тематика лекцій; тематика семінарських занять