Етнічна та національна ідентичність в контексті колективного культуротворення - Столярчук, Наталія Миколаївна (Baltija Publishing, 2024)
У дослідженні виявлено сутність та специфіку етнічної та національної ідентичностей і визначено роль культури в процесі формування зазначених ідентичностей.
Keywords: ідентичність; етнічна ідентичність; національна ідентичність; культурна ідентичність; культура