Формування нормативних основ фізичного виховання студентів у довоєнний період - Файдевич, В.; Faidevych, V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті подано історико-методологічний аналіз змісту, структури та спрямованості нормативних основ фізичного виховання студентів періоду 30-х років ХХ століття. The historical and methodological analysis of the content, structure and focus of the regulatory framework of students’ physical education in the period of the 30's of ХХ century is given in the article.
Formation of the Regulato Framework of Students’ Physical Education in Pre-war Period
Keywords: нормативні основи; нормативи; історико-методологічний аналіз; regulatory framework; norms; historical and methodological analysis