Адресна матеріальна допомога як елемент соціально-відповідальної держави - Колосок, Андрій Мирославович (Національна академія управління, 2012)
У статі здійснений аналіз процедури надання одноразової грошової матеріальної допомоги громадянам, які опинились в складних життєвих обставинах, визначені шляхи її вдосконалення. In this article the procedures for the single monetary financial assistance for citizens who appeared in difficult circumstances analyzed, the ways of its improvement established.
Колосок Андрій Мирославович - кандидат економічних наук, старший викладач кафедри економіки і підприємництва та інноваційної діяльності Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: грошова матеріальна допомога; регіональна програма соціального захисту населення; соціальна відповідальність; monetary financial assistance; regional program of social protection; social responsibility