Відіменникова вербалізація - Мельник, Ірина Анатоліївна; Melnyk, I. A. (Севастопольський міський гуманітарний університет, 2010)
У статті визначено різновиди і ступені дієслівної транспозиції, з’ясовано специфіку відіменникової вербалізації, описано синтаксичний та морфологічний перехід іменника в дієслівну сферу.
Отсубстантивная вербализация
Мельник Ірина Анатоліївна - кандидат філологічних наук, доцент кафедри української мови Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: транспозиція; транспоноване; транспозит; транспозитор