Податкова система: методичні вказівки до практичних занять - Цимбалюк, Ірина Олександрівна; Tsymbaliuk, I. O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Видання містить структуру курсу, плани семінарських занять, форми та методи оцінювання , що допоможуть краще засвоїти матеріал дисципліни.
Keywords: податкова система; практичні заняття