Аналіз соціально-трудових відносин на ринку праці Волинської області - Колосок, Андрій Мирославович; Kolosok, A. M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статі аналізовано соціально-трудові відносини на регіональному ринку праці, визначено перспективи його розвитку. In the floor a realizable analysis of sociallabour relations is at the regional market of labour, certain prospects of his development.
An Analysis of Sociallabour Relations is at the Market of Labour of the Volhynia Area
Keywords: соціальні відносини; ринок праці; соціально-трудові відносини; соціально-економічний розвиток; labour-market; social-labor relations; social-economic development