Основи наукових досліджень : метод. вказівки до практ. роботи - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Вежа-Друк, 2016)
Наведено програму курсу «Основи наукових досліджень», теми та методичні рекомендації до практичних занять і список рекомендованої літератури. Видання призначене до практичних занять. Рекомендовано студентам першого курсу напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент».
Basics of scientific research: methodical instructions for practical work
Keywords: основи наукових досліджень; basics of scientific research