Біблійні засади підприємництва - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Тоцкая, Олеся Леонтьевна; Totska, Olesia Leontiivna (Львівський національний університет імені Івана Франка, 2009)
У статті автор на основі детального аналізу текстів Святого Письма визначає біблійні засади підприємництва. Для дослідження використовуються книги Старого і Нового Заповіту. В статье автор на основании детального анализа текстов Священного Писания определяет библейские принципы предпринимательства. Для исследования используются книги Ветхого и Нового Завета. In the article an author on the basis of the detailed analysis of texts of Sainted Letter determines biblical principles of enterprise. For research the books of Old and New Testament are utillized.
Библейские принципы предпринимательства
Biblical principles of enterprise
Keywords: Господарський кодекс; Хозяйственный кодекс; Economic code; підприємництво; предпринимательство; enterprise; Біблія; Библия; Bible; засади; принципы; principles; відносини; отношения; relations