Тестові завдання на використання синонімів та антонімів в англійській мові - Петровська, Надія Максимівна; Petrovska, Nadiia M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Методичні рекомендації містять тестові завдання на використання синонімів та антонімів в англійській мові. Подано різноманітні завдання різних рівнів складності для збагачення словникового складу студентів. Для викладачів англійської мови університетів, коледжів та загальноосвітніх шкіл, а також усіх, хто цікавиться питаннями методики викладання англійської мови.
Keywords: синоніми; антоніми; англійська мова; тестові завдання