Методика розробки туристичних маршрутів з активним способом пересування - Єрко, Ірина Володимирівна; Чир, Надія Вікторівна; Єрко, Андрій (My University, 2019)
Одним з найбільш динамічно розвиваючих напрямків світового туризму, що набуває більше послідовників виступає активний туризм. Аналіз туристських маршрутів дозволяє виявляти пріоритетні території для розвитку туризму з активним способом пересування, інтегрувати туристські ресурси регіону в загальноукраїнський туристський ринок.
Keywords: туризм; туристично-рекреаційна діяльність; туристичні ресурси; туристичні маршрути