Історіософська концепція В’ячеслава Липинського щодо розбудови української державності: виклик сучасності - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (Громадська організація «Асоціація випускників юридичного факультету Запорізького державного університету», 2012)
Статтю присвячено дослідженню актуальних питань з історіософської спадщини В. Липинського щодо розбудови української державності, які в сучасних умовах набувають особливого значення з огляду на проблеми цивілізаційного вибору України.
Keywords: Україна; національна ідея; ідеологія; територіальний патріотизм; державна незалежність