Логічні засади комунікації і педагогічної риторики: українсько-англійський глосарій - Шелудченко, Світлана Богданівна; Павлюк, Алла Борисівна; Бойчук, Валентина Михайлівна (My University, 2023)
Українсько-англійський глосарій із нормативного освітнього компоненту «Логічні засади комунікації» та вибіркового освітнього компоненту «Педагогічна риторика» містить базові терміни комунікативної логіки й інструменти риторичного мовлення як мистецтва красномовства, які використовують у різних типах дискурсу загалом та педагогічного зокрема. Глосарій призначено для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) рівня спеціальності «014 Середня освіта (Англійська мова та зарубіжна література)» факультету іноземної філології Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Метою українсько-англійського глосарію є коротка та вичерпна репрезентація ключових понять та явищ логіки як підґрунтя таких галузей наукового гуманітарного знання як риторика й красномовство. Глосарій містить список рекомендованої літератури, що може стати у пригоді для підготовки до семінарських занять.
Keywords: комунікативна логіка; педагогічна риторика; глосарій; 811.11(038:083.7) Ш 42