Зміст та особливості впровадження нової комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості - Мельничук, Діана (Луцьк : Вежа-Друк, 2024)
В умовах сьогодення, в період повномасштабного вторгнення рф в Україну, наше суспільство стикнулося з величезною кількістю проблем, що викликають емоційне, фізичне, інтелектуальне і духовне напруження людини. Відповідно, зазначені умови життя ставлять перед сучасною особистістю нові завдання, успішність виконання яких залежить від ступеня розвитку можливостей особистості, її ресурсів. Нині в центрі уваги фахівців різних галузей, а саме педагогів, психологів, фізіологів, лікарів та ін. перебуває питання дослідження життєстійкості особистості, яка дає змогу ефективно справлятися з життєвими труднощами, долати страхи, адаптуватися до стресових ситуацій.
Keywords: рівень життєстійкості; психічне здоров’я населення; інтегральна якість особистості; 316.62:330.59