Управління витрат: курс лекцій. - Ющишина, Лариса О. (My University, 2023)
Курс лекцій складено відповідно до силабусу освітнього компонента. У навчальному виданні подано теоретичні та методологічні основи управління витратами підприємства. Систематизований матеріал дозволяє майбутнім менеджерам використовувати методи ефективного та раціонального прийняття управлінських рішень в умовах обмежених ресурсів. Рекомендовано студентам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент».
Keywords: управління; витрати; 338.24(072)