Фінансовий аналіз в прийнятті рішень : методичні вказівки до практичних занять - Матвійчук, Іванна Олегівна (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2021)
Методичні вказівки до практичних занять містять рекомендації щодо вивчення усіх розділів дисципліни, виконання практичних завдань та рекомендовані джерела. Рекомендовано студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування».
Keywords: Аналіз бухгалтерського балансу; Аналітичні можливості звіту про власний капітал; 637.37(072)