Економічні інструменти забезпечення енергетичної безпеки держави - Матвійчук, Наталія Миколаївна; Matviichuk, Nataliia M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Світовий досвід засвідчує, що ефективною складовою механізму забезпечення енергетичної безпеки держави є економічні інструменти.
Keywords: енергетична безпека держави; економічні інструменти забезпечення енергетичної безпеки держави