Методологія і організація науково-дослідної роботи - Надольська, Валентина Василівна; Nadolska, Valentyna V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Програма навчальної дисципліни “ Методологія і організація науково-дослідної роботи” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра спеціальності 8.02010501 документознавство та інформаційна діяльність. Предметом вивчення навчальної дисципліни є організаційні, методологічні та методичні засад проведення наукових досліджень.
Keywords: наука; науково-дослідна робота; наукова комунікація; наукова творчість