Організація збереження інформаційних ресурсів - Яцечко-Блаженко, Тетяна Володимирівна; Yatsechko-Blazhenko, Tetiana V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Робоча програма навчальної дисципліни «Організація збереження інформаційних ресурсів» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра спеціальності 8.02010501 «Документознавство та інформаційна діяльність».
Keywords: Інформаційний ресурс; Організація збереження інформаційних ресурсів; Мережа Internet; Ринки інформаційних ресурсів