Покарання, що обмежують майнові права, за Кримінальним кодексом Франції - Крикунов, Олександр Вікторович; Krykunov, Oleksandr V. (Східноукраїнська наукова юридична організація, 2014)
У статті розглянуто сукупність майнових покарань за кримінальним законодавством, що охоплює штраф, штрафо-дні, конфіскацію, заборону випускати в обіг чеки; особливості їх застосування щодо фізичних та юридичних осіб.

The article considers the punishmentі that restrict property rights in franch criminal law, embracing penalty, penalty-day, confiscation, prohibition to release checks into circulation; features their application to individuals and entities.
The punishments, that restrict property rights, in the Criminal Code of France
Keywords: покарання; штраф; штрафо-дні; punishment; the penalty; the penalty-day