Загальна, вікова та соціальна психологія - Бабій, Микола Федорович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Метою вивчення дисципліни є розкрити основні фундаментальні положення та закономірності психологічної науки, а також озброїти слухачів міцними теоретичними знаннями з психології, які допоможуть їм сформувати адекватну поведінку у відповідності до умов професійної діяльності. До кінця навчання студенти будуть компетентними у таких питаннях як: предмет педагогічної психології; онтогенез дитячої психіки; вплив різних видів діяльності на розвиток дитячої психіки; психологія поведінки людини у соціальному середовищі.
Keywords: вікова психологія; загальна психологія; соціальна психологія; соціально-психологічна взаємодія