Економіка промислового підприємства (за видами діяльності): робоча програма нормативної навчальної дисцпліни - Полінкевич, Оксана Миколаївна; Polinkevych, Oksana Mykolaivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Робоча програма навчальної дисципліни «Економіка промислового підприємства (за видами діяльності)» для студентів напрямів підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит», 6.030509 «Облік і аудит» ( заочна форма навчання)
Keywords: робоча програма; економіка; промислове підприємство; вид економічної діяльності