Розвиток музично-ритмічних умінь студентів в процесі вокально-хорової підготовки - Мойсіюк, Василь Васильович; Мрочко, Віктор Миколайович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Розвиток музично-ритмічних умінь студентів в процесі вокально-хорової підготовки впливає на рефлексивні аспекти виконавської майстерності студентів, художньо-образне мислення та асоціативні навички, інтерпритацію вокальних творів в їх часовій організації. Подальших наукових досліджень потребують питання розробки та апробації ефективної структурно-функціональної моделі формування музично-ритмічних умінь майбутніх викладачів естрадного співу в процесі фахової підготовки.
Keywords: Вокально-хорова підготовка; Хор; Музично-ритмічні навички; Хоровий спів; 7.036(477)(082)