Digital-інструменти у формуванні конкурентоспроможності туристичного бізнесу - Тищук, Інна Володимирівна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2025)
У сучасних умовах цифрова трансформація відіграє ключову роль у розвитку туристичного бізнесу. Використання цифрових технологій суттєво змінює підходи до маркетингу та просування туристичних послуг. Зокрема, створення вебсайтів і мобільних застосунків, активне використання соціальних медіа, впровадження штучного інтелекту та смарт-технологій у готельному господарстві сприяють розширенню клієнтської бази та формуванню персоналізованих пропозицій.
Keywords: цифрова трансформація; конкурентоспроможність