Інтеграція функцій логістики у систему менеджменту - Марій, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено інтеграцію функцій логістики у систему менеджменту
Keywords: логістика; інтеграційні функції логістики