Засади психології поведінки керівника - Стрішенець, Олена Миколаївна; Богуш, Н. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Для досягнення максимального результату керівник будь-якої структури повинен звертати увагу на психологію стосунків з підлеглими. Керівник здійснює керівництво діяльністю фірми та її структурних підрозділів, а також добирає кваліфікований персонал для підприємства та орієнтує його на задоволення потреб і запитів споживачів, шукає варіанти зниження витрат підприємства.