Організація та методика аудиту фінансової звітності - Сторожук, Т.; Крутень, Х. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено організацію та методику аудиту фінансової звітності
Keywords: аудит фінансової звітності; аудиторський ризик