Методичні рекомендації до структури та змісту кваліфікаційних робіт здобувачів освітніх ступенів бакалавра та магістра спеціальностей 011 Освітні, педагогічні науки, 231 Соціальна робота, 232 Соціальне забезпечення - Чернета, Світлана Юріївна; Степаненко, Вікторія Іванівна; Бєлкіна-Ковальчук, Олена Віталіївна; Колосок, Андрій Мирославович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні рекомендації містять основні вимоги до структури та змісту кваліфікаційних робіт, організації їх написання, порядку захисту та оцінювання. Для здобувачів, які здобувають освітні ступені «Бакалавр» та «Магістр» спеціальностей 011 Освітні, педагогічні науки, 231 Соціальна робота, 232 Соціальне забезпечення, наукових керівників та рецензентів.
Keywords: освітні, педагогічні науки; соціальна робота; соціальне забезпечення; 378:001.89(072)