Методи і прийоми формування музичного сприймання студентів спеціальності «Музичне мистецтво» - Мрочко, Віктор Миколайович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Вивчення педагогічного керівництва процесом музичного сприйняття засвідчує ,що процес сприймання забезпечується досвідом безпосередніх переживань і роздумів, які формуються під впливом музичного мистецтва. Це дає змогу розглядати сприймання як основу засвоєння студентами втіленого в музичному мистецтві досвіду естетично-моральних ставлень до дійсності.
Keywords: музичне сприймання; педагогічне керівництво; музична діяльність; морально-естетичне виховання; 78.091.3-057.87