Економіко-математичне моделювання: збірник тестів - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Наведено варіанти тестів для перевірки знань із теоретичного матеріалу дисципліни «Економіко-математичне моделювання». Рекомендовано студентам третього курсу напряму 6.030203 «Міжнародні економічні відносини».
Economic-mathematical modeling: a collection of tests
Keywords: економіко-математичне моделювання; economic-mathematical modeling